Niet alle ideeën komen op dezelfde manier tot stand, en niet alle ideeën passen bij de dezelfde notebook. Heb je ooit gewenst dat je een schetsboek bij je had en helaas moest tekenen op gelinieerde pagina’s? En hoeveel keer, terwijl u je schetste, was het toch ook nodig je idee op te schrijven maar worstelde om het netjes op te schrijven op een blanco pagina?
De Moleskine Two-Go is een gloednieuwe notebook dat de mogelijkheden voor het maken van aantekeningen, schetsen en het creëren vermenigvuldigt omdat elke twee pagina’s bestaan uit een blanco pagina naast een gelinieerd exemplaar.

Hoewel er natuurlijk geen vaste regels over hoe de dubbele lay-out te gebruiken, werken gelinieerde pagina’s over het algemeen het beste voor met maken van notities die voortkomen uit het rationele deel van je hersenen, zoals lijsten, aandachtspunten en grafieken, terwijl de blanco pagina’s  ideaal zijn voor meer spontane, creatieve zaken zoals schetsen en brainstormideeën.

The Two-Go notebooks worden geleverd met stoffen kaft in vier verschillende kleuren – Oriental Blue, Raspberry Red, Saxe Blue en Ash Grey – waardoor ze een eigentijdse retro look en feel krijgen.

De schutbladen zijn in contrasterende kleuren, passend bij de linker en rechterzijde van onze personaliteit. Twee gekleurde bladwijzers maken het gemakkelijk om de meest recente creatieve en rationele ideeën wegwijzer.
Immers, geen kant van ons is perfect. En we zouden allemaal de regels wel een beetje willen buigen door blanco pagina’s te veranderen gelinieerde pagina’s en gelinieerde in blanco.