Assortiment Castelli notitieboeken bedrukt met uw eigen logo

Het Italiaanse Castelli notitieboek biedt een schat aan prachtig vormgegeven functies voor een praktische en duurzame metgezel, ideaal voor notities of schetsen op het werk, op reis of in uw vrije tijd.
Castelli notitieboeken zijn uniek door het enorme scala aan boekkaftmaterialen, kleuren én personalisatiemogelijkheden.
De boeken zijn o.a. voorzien van een handig sluitelastiek, penlus en praktisch opbergvak achterin het boek, ideaal voor het bewaren van tickets, bonnen of andere handige papieren items. Het boek heeft zijdezachte ivoorkleurige pagina’s (FSC papier afkomstig van duurzame bossen) en afgeronde hoeken. Om het elegante uiterlijk compleet te maken zijn de boeken voorzien van een gouden leeslint.

Het luxe betaalbare Castelli notitieboek is nu ook te voorzien van uw bedrijfslogo, eigen pagina’s etc.

*** Exclusief bij The Notepad Factory: GRATIS stoer Castelli potlood ingestoken in penlus van de Castelli boeken:  Zakelijk, Soft Touch en Premium Lederlook ***

Levertijd
Binnen 3 weken heeft u deze elegante boeken in huis, compleet naar uw wens. Uitgebreide personalisatiewensen geven een extra levertijd van maximaal 4 weken.  Aangepaste levertijden in overleg mogelijk.

CASTELLI NOTITIEBOEK - SOFT TOUCH

Omschrijving boekmateriaal Castelli SOFT TOUCH:

Dit notitieboek is bijzonder populair omdat het zachte boekmateriaal met matte uitstraling zich goed leent voor een mooie diepe, goed leesbare preeg (blinddruk). Het Soft Touch boek is tevens geschikt voor foliedruk en digitaaldruk. Soft Touch notitieboeken zijn verkrijgbaar in een selectie hedendaagse kleuren met een bijpassende gekleurde sluitband en penlus.

Verkrijgbaar in formaten: Pocket (9x14cm), Large (13x21cm) en XLarge (19x25cm)

CASTELLI NOTITIEBOEK - ZAKELIJK

Omschrijving boekmateriaal Castelli ZAKELIJK:

Klassiek strak kunstleder met een hele lichte nerf. Dit notitieboek is bijzonder geschikt voor plaatsing van uw logo in  foliedruk. Boekkaft Zakelijk komt sterk overeen met de welbekende boekkaft van het Moleskine notitieboek.

Verkrijgbaar in formaten: Pocket (9x14cm), Large (13x21cm) en XLarge (19x25cm)

CASTELLI NOTITIEBOEK - PRISMALUX

Omschrijving boekmateriaal Castelli PRISMALUX:

Dit notitieboek nodigt uit tot grootste creativiteit. De papieren drager wordt in offsett naar wens bedrukt. Er zijn dus geen grenzen aan de grafische mogelijkheden. De boekkaft kan zowel mét als zonder opvulling geleverd worden. Gedeeltelijk vernissen en toepassen van foliedruk zijn extra opties om het effect te vergroten.

Verkrijgbaar in formaten: Pocket (9x14cm), Large (13x21cm) en XLarge (19x25cm)

CASTELLI NOTITIEBOEK - PREMIUM LEDERLOOK

Omschrijving boekmateriaal Castelli PREMIUM LEDERLOOK:

Met dit notitieboek heeft u een boek in handen wat het luxe gevoel geeft van een echt lederen boek. Het boekmateriaal heeft de unieke eigenschappen van een soepele onregelmatige lederstructuur en is verkrijgbaar in drie mooie bruine ledertinten. Daarnaast bieden wij u het boek ook standaard aan in de populaire kleuren zwart en donkerblauw. Het Premium Lederlook boek is bijzonder geschikt voor blinddruk.

Verkrijgbaar in formaten: Large (13x21cm) 

CASTELLI NOTITIEBOEK- SOFT TOUCH FLEX (MET BUIGZAME KAFT)

Omschrijving boekmateriaal Castelli SOFT TOUCH FLEX:
Een prachtig buigzaam notitieboek. De flexibele kaft is net als de kaft van de Castelli SOFT TOUCH uitstekend geschikt voor alle soorten bewerking. Het materiaal is mat en voelt zacht aan.

 

Verkrijgbaar in formaten: Pocket (9x14cm), Large (13x21cm) en XLarge (19x25cm)