Moleskine® Custom Editions

Het is nu mogelijk om uw merknaam te koppelen aan de legendarische Moleskine producten! Het merk Moleskine staat voor de waarden kwaliteit en creativiteit. Door het delen van deze elementen met gelijkgestemde organisaties, is een Moleskine product het perfecte instrument om te voldoen aan communicatie behoeften. Uw logo in blinddruk (preeg) of in een gekleurde folie op het boek. Een papierenband met in uw eigen huisstijl, een bedrukking in het boekje? Het kan allemaal! Het is zelfs mogelijk het drukwerk tot leven te laten komen door middel van Augmented Reality. Uniek, uw Moleskine notitieboek bedrukt met eigen naam!

Door het gebruik van verschillende technieken, waaronder blinddruk, foliedruk of zeefdruk transformeert The Notepad Factory Moleskine boeken tot een prachtig relatiegeschenk.
Op deze pagina vind staan de verschillende aansprekende mogelijkheden voor personalisatie van het Moleskine notitieboek weergegeven.

>> Uw Moleskine Custom Edition notitieboek wordt standaard voorzien van een ivoorkleurig Moleskine banderol en is mooi verpakt in glashelder folie.

Optie 1.

Boekkaft

Blinddruk

De blinddruk, ook wel preeg genoemd, is de meest populaire en meest bescheiden bewerking van het Moleskine notitieboek.
Een prachtige preeg van uw logo op de kaft van het boek draagt bij aan de uitstraling van dit stijlvolle geschenk.

Zeefdruk

Naast de preeg (blinddruk) of foliedruk is ook de mogelijkheid uw Moleskine object te voorzien van een zeefdruk.
Een tekening bijvoorbeeld komt soms beter tot zijn recht wanneer deze in zeefdruk op het boek of cahier wordt gezet.

Foliedruk

Wilt u de opdruk op het boek nog meer op laten vallen dan drukt The Notepad Factory een gekleurde folie mee in de preeg.
Er is keuze uit meer dan 20 kleuren folie.

Optie 2.

Bellyband

Standaard band

Een ivoorkleurige papieren band met referentie naar het merk Moleskine wordt standaard om uw Moleskine boeken geplaatst.

Eigen belly band

Nog meer communicatieruimte met een banderol in eigen huisstijl. Deze bellyband wordt voor u gedrukt in full colour. De combinatie boekbedrukking en eigen banderol maken het relatiegeschenk helemaal af.

Optie 3.

Bedrukking titel- en of het spiegelblad

Spiegelblad

Uw verhaal, logo of spreuk gedrukt op de spiegelpagina van het boek. Dit kan in één of twee kleuren.

Titelblad

Naast de ruimte voor de naam (in case of lost please return to) is er ruimte voor bijvoorbeeld uw logo op de titelpagina van het boek. Dit kan in één of twee kleuren.

Optie 4.

Insert / Kaart

Luxe kaart

Kaart van stevig papier, full colour bedrukt met de voor Moleskine karakteristieke ronde hoeken. Voorzien van mat- of glanslaminaat.

Optie 5.

Persoonsnamen

Moleskine met eigen naam

Uniek boek met eigen naam

Eigen namen laten foliedrukken op uw Moleskine boeken. Dat is nu mogelijk! U heeft voor deze bewerking de keuze uit verschillende kleuren folie. In zeefdruk is elke PMS kleur mogelijk.

Uw naam op het Moleskine boek kan in elk gewenst lettertype.
bel ons op 0412 – 647 944 of
stuur ons een e-mail bericht.

Bestellen of Vragen? Bel +31 (0)412 647944

U kunt ons ook een e-mailbericht sturen moleskine@notepad-factory.com

Moleskine notitieboeken met eigen logo zijn al verkrijgbaar vanaf 20 stuks. Wij helpen u graag!