Moleskine® Custom Editions

Het is nu mogelijk om uw merknaam te koppelen aan de legendarische Moleskine producten! Het merk Moleskine staat voor de waarden kwaliteit en creativiteit. Door het delen van deze elementen met gelijkgestemde organisaties, is een Moleskine product het perfecte instrument om te voldoen aan communicatie behoeften.

Door het gebruik van verschillende technieken, waaronder blinddruk, foliedruk of zeefdruk transformeert The Notepad Factory Moleskine boeken tot een prachtig relatiegeschenk.
Op deze pagina vind staan de verschillende aansprekende mogelijkheden voor personalisatie van het Moleskine notitieboek weergegeven. Uw logo in blinddruk (preeg) of in een gekleurde folie op het boek. Een papierenband met in uw eigen huisstijl, een bedrukking in het boekje? Het kan allemaal! Het is zelfs mogelijk het drukwerk tot leven te laten komen door middel van Augmented Reality.

Maak uw keuze! Heeft u vragen? Neem vooral contact met ons op. Wij helpen u graag! Bel ons +31 (0) 412 – 647 944 of mail ons via moleskine@notepad-factory.com.

Boekkaft

Blinddruk

De blinddruk is de meest populaire bewerking van het Moleskine notitieboek. De prachtige preeg draagt bij aan een stijlvolle geschenk.

Foliedruk

The Notepad Factory drukt een gekleurde folie mee in de preeg, zodat uw logo nog meer opvalt. Meer dan 20 kleuren beschikbaar.

Zeefdruk

Een tekening komt soms beter tot zijn recht wanneer deze in zeefdruk op het boek of cahier wordt gezet.

Bellyband

Standaard band

Een ivoorkleurige papieren band met referentie naar het merk Moleskine wordt standaard om uw Moleskine boeken geplaatst.

Eigen belly band

The Notepad Factory drukt een gekleurde folie mee in de preeg, zodat uw logo nog meer opvalt. Meer dan 20 kleuren beschikbaar.

3. Bedrukking titel e/of spiegelblad

Spiegelblad

Uw verhaal, logo of spreuk gedrukt op de spiegelpagina van het boek. Dit kan in één of twee kleuren.

Titelblad

Naast de ruimte voor de naam (in case of lost please return to) is er ruimte voor bijvoorbeeld uw logo op de titelpagina van het boek. Dit kan in één of twee kleuren.

4. Insert /Kaart

Luxe kaart

Kaart van stevig papier, full colour bedrukt met de voor Moleskine karakteristieke ronde hoeken. Voorzien van mat- of glanslaminaat.

5. Augmented Reality - nieuw!

Breng de banderol of insert tot leven met augmented reality. The Notepad Factory koppelt beeldmateriaal zoals bedrijfsfilmpjes inclusief call-to-action buttons aan uw Moleskine product.

Voor meer informatie of samples,
bel ons op 0412 – 647 944 of
stuur ons een e-mail bericht.

U kunt het effect van Augmented Reality nu via uw beeldscherm uitproberen!

  • Download de gratis Layar app;
  • Scan de Moleskine insert op het beeld hiernaast;
  • Ontdek de interactieve inhoud!

The Notepad Factory koppelt uw beeldmateriaal in uw promotionele product! Vraag naar de mogelijkheden.