Moleskine+ Smart sets kopie

Moleskine+

Moleskine Evernote®

Schrijf, schets of tekenen in de speciaal ontworpen Evernote Smart Notebook van Moleskine!

De nieuwe Evernote Smart Notebook van Moleskine maakt gebruik van ‘Evernote Page Camera” om de pagina’s van uw notebook met uw smartphone of tablet vast te leggen. Het Evernote Ruled Smart notebook is voorzien van de unieke “Evernote Ruled” pagina stijl met stippellijnen ontworpen om een schoon beeld te garanderen wanneer uw notities digitaal worden vastgelegd. Smart Stickers brengen slimme structuur aan in uw workflow. Wanneer u een pagina met Evernote vastlegt, worden de smart stickers herkent. Dit maakt het gemakkelijk uw notities te organiseren en uw digitale en analoge werk te synchroniseren.

Moleskine Adobe® Smart Notebook

Het Moleskine Smart Notebook, Creative Cloud biedt de unieke mogelijkheid om handgetekende schetsen in volledig werkbare digitale bestanden om te zetten!

Teken op de pagina’s van het Adobe Smart book, het download de Creative Cloud verbonden Moleskine app uit de Apple Store en gebruik deze om uw tekening vast te leggen. De app maakt gebruik van de speciale merktekens per pagina die helpen het beeld te optimaliseren en om tezetten naar JPG-formaat alvorens het te converteren naar een SVG-bestand.

Moleskine Smart Writing Set

moleskine digital smart writing set adobe notebook evernote

Dit speciaal ontworpen notitieboek werkt samen met een smartpen en een App om direct aantekeningen en schetsen vanaf papier te kunnen digitaliseren.

De Paper Tablet gebruikt de onzichtbare nCode™ -technologie van neoLab Convergence, dat het mogelijk maakt de Moleskine Pen + te herkennen op de juiste plek in het notitieboek en om al uw vrije hand notities real-time over te brengen van pagina naar het scherm.

Hiermee kunt u vlot handgeschreven notities en schetsen digitaliseren, bewerken, organiseren en delen. Een naadloze integratie van papier en cloud.