Moleskine Tassen myCloud

Moleskine® myCloud Bags

Het design van het legendarische Moleskine notitieboek vertaald naar de tas voor ‘urban nomads’: discreet zwart rechthoekig, dragers van je persoonlijke bezittingen, gedachten en ideeën.

De tassen sluiten perfect aan op de collectie notitieboekjes: de elastische band, rond afgewerkte hoeken, de kleur en het doeltreffende maar simpele design. Uiteraard is er in elke Moleskine tas meer dan genoeg ruimte voor alle favoriete Moleskine producten. Zo combineert Moleskine lezen, schrijven en reizen met elkaar.

myCloud Messenger Bag

Essentiële tas voor de stedelijke nomade. Volg je eigen parcours. Schrijf je eigen verhaal.

myCloud Backpack

De betrouwbare rugzak die je begeleidt op iedere dag en tijdens bijzondere reizen. Enorm veelzijdig.

myCloud Backpack Compact

Sierlijke stevige rugzak van compacte goed georganiseerde grootte die al je essentiële items beschermt tijdens je dagelijkse avonturen. Draag het op jouw manier.

myCloud Briefcase

Discreet en praktische grijs briefcase die een combinatie van schrijfwaren en apparaten voor de werkdag herbergt, biedt maximale bescherming tijdens het vervoer.

myCloud Weekender Bag

Dit praktische en functionele ‘cabine-size’ tas. De tas heeft beveiligingsfuncties zoals een cijferslot, zakken met rits en een verscheidenheid aan interieur compartimenten.

myCloud Reporter Bag

Een compacte drager van essentiële apparatuur voor iedereen.

myCloud Device Bag Horizontal

Veelzijdige laptoptas gemaakt voor het vervoer en de bescherming van elke combinatie van objecten zoals jij dat wilt. Ook losse items zoals pennen, potloden en portefeuilles zijn veilig.

myCloud Device Bag Vertical

Veelzijdige laptoptas gemaakt voor het vervoer en de bescherming van elke combinatie van objecten zoals jij dat wilt. Ook losse items zoals pennen, potloden en portefeuilles zijn veilig.

myCloud Laptop-Bag

Deze laptop/tablet case heeft bijzonder grote beschermende waarden.
Elastieken band, waterafstotende polyamide en stretch stof aan zijkanten.
Verkrijgbaar in 2 formaten.